Fotografie - meer dan een hobby

De Nacht van de Vluchteling

Deze keer géén Blog over fotografie, mijn portfolio en websites. Deze keer wil ik jullie aandacht vragen voor iets heel anders.

Er zijn wereldwijd nog nooit zoveel mensen op de vlucht geweest als op dit moment. Meer dan 65 miljoen mensen hebben alles achter zich gelaten vanwege oorlogen, onderdrukking of conflicten. Op zoek naar een veilige toekomst. Zij hebben dringend hulp nodig. Hulp met schoon drinkwater, voedsel, onderdak en medische zorg.

Op 16-17 juni 2018 wordt er in Nederland gewandeld voor deze vluchtelingen met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor hulp. Er worden verschillen de routes gelopen van 40km, 20km en 10km.

Mijn Claudette, onderwijsassistent in een schakelklas heeft in haar dagelijkse werk te maken met kinderen van vluchtelingen. Deze kinderen worden met zorg, liefde en begeleiding klaargestoomd voor een veilig leven in Nederland. Belangrijk is dat ze zo snel mogelijk de taal leren en daarmee verdere stappen kunnen nemen in hun tot zover spannende leventje.
Claudette heeft een wandelteam samengesteld en zal in de Nacht van de Vluchteling samen met Yasmin en Yurena 40 km wandelen van Rotterdam naar Den Haag.
Van de Maassilo in Rotterdam lopen zij naar de Grote Markt in Den Haag. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze zijn dringend op zoek naar sponsoren die bereid zijn een duit in het zakje te doen en daarmee een bijdrage leveren aan de hulpverlening voor de vluchtelingen.

Ik wil jullie dan ook oproepen om het team Vrijheid is Blijheid te sponsoren met een mooie bijdrage! Via onderstaande link kom je op de site van de Nacht van de Vluchteling terecht op de profielpagina van het team van Claudette (Vrijheid is Blijheid). Daar kun je op de link SPONSOR klikken en op die manier je bijdrage leveren.
Claudette en haar team zijn je dankbaar!

Ga hier naar de pagina van het team Vrijheid is Blijheid