Fotografie - meer dan een hobby

De vakantie voorbij

Na een heerlijke vakantie, in ieder geval wat mij betreft, ben ik inmiddels alweer enige tijd aan het werk. Ik hoop van harte dat jullie ook allemaal een heerlijke vakantie achter de rug hebben en gezond, uitgerust en vol nieuwe zin weer terug zijn en weer zin hebben om de draad weer op te pakken.

Vandaag gaan we ook op de fotoclub weer aan de slag. Ik verwacht een gezellige avond vol verhalen over vakantie's maar ook over de plannen binnen de club. Wat staat er op het programma, wat gaan we zoal ondernemen. Eén ding staat al vast, volgende week vrijdag staat er een workshop op de agenda. Met een deel van de clubleden gaan we op een prachtige locatie proberen iets onder de knie te krijgen van Bracketing. Ik kijk er naar uit, hoop alleen dat het weer die avond een klein beetje wil meewerken.

Het blijft op dit moment nog bij een paar kleine aanpassingen op de website, puur vanwege het feit dat ik het deze week ontzettend druk heb. Er lopen allerlei zaken door elkaar. Leuke dingen allemaal, maar er blijft heel weinig tijd over. Zo zijn gisteren de clubkampioenschappen tennis begonnen, vanmiddag/begin van de avond een vergadering op kantoor met vervolgens de eerste avond van de fotoclub. Morgen zijn er weer tenniswedstrijden gepland en donderdag gaan we gezellig met de familie uit eten vanwege de verjaardag van mijn schoonmoeder. Dan beginnen vrijdag de Wereldhavendagen en dat betekend dat ik een groot deel van de zaterdagmiddag en zeker de hele avond aan het werk ben. Wat een week zeg!!

Daarna maar even een beetje rustig aan doen denk ik. Mooi om de website weer aan te vullen met wat nieuw fotomateriaal, waaronder van de mijn vakantie.
Ik hou jullie op de hoogte!

Tot snel!