Fotografie - meer dan een hobby

LKVDnews - website vernieuwd

Ik vond het weer eens tijd om mijn website een up-date te geven. Reden, sinds een paar maanden weer intensiever met fotografie aan de slag. Mede door het lid worden van een fotoclub. Het gevolg hiervan is dat er regelmatig nieuwe foto's gemaakt worden en die wil je natuurlijk wel kunnen delen met publiek.

Dat is de reden van de vernieuwing van mijn website. Een tweede reden is dat het maken van websites ook een hobby van mij is. De combinatie met fotografie maakt dat je dan ook regelmatig nieuwe foto's op je site wilt laten zien en soms betekend dit dat je niet helemaal tevreden meer bent over de vormgeving en de uitstraling van je vorige website.

Ik wil meer de nadruk leggen op mijn fotografie en de presentatie van mijn foto's. met deze nieuwe site probeer ik dat op de verschillende pagina's te bereiken. Recent gemaakte foto's en natuurlijk een portfolio pagina. Wat ik persoonlijk heel leuk vindt is het verhaal bij de foto.
Elke foto heeft een verhaal, maar soms heb je wel eens een bijzondere foto die echt de moeite waard is en misschien nog wel specialer wordt wanneer je als kijker naar deze foto ook het verhaal erachter kent.

Tenslotte nog een blogpagina. Hier kun je lezen over fotografie. Nieuwtjes, Tips, Wetenswaardigheden, activiteiten enz. enz. Alles met betrekking tot fotografie. Kom dus regelmatig terug naar deze pagina en lees op je gemak mijn blogs. Misschien zit er wel iets voor je bij.

Tot de volgende blog.

Gerard Lakerveld.