Fotografie - meer dan een hobby

Een geslaagde expositie

Zoals jullie in mijn laatste blog hebben gelezen, was ik nogal druk met de voorbereidingen voor de expositie van mijn fotoclub. Samen met een handjevol enthousiaste medefotografen en natuurlijk alle leden is het gelukt om de expositie in te richten en op tijd gereed te hebben voor de opening op 1 juni 2018.

Het was even heel hard werken om alle foto's op tijd binnen te krijgen, te voorzien van een mooi passe-partout en ten slotte in te delen en op de tentoonstellingspanelen te bevestigen. Maar met vereende krachten hebben we het voor elkaar gekregen en konden we alle leden, genodigden en onze hoofdgast Paul Martens van harte welkom heten bij de opening van onze expositie.

We hadden Paul Martens, bekend van zijn sky-line foto's van Rotterdam en zijn kalenders bereid gevonden het officiële gedeelte voor zijn rekening te nemen, samen met voorzitter Rien Griep. Op een leuke wijze bracht Paul verbinding tussen het traditionele van de fotoclub naar de nieuwe media en de jeugd. Hij gaf ons een opdracht mee waar we zeker iets mee gaan doen binnen de club, maar daarover ga ik nu nog niet uitweiden.

Alle aanwezigen vonden niet alleen de locatie geweldig, de 31e verdieping van het World Port Center, maar ook onze expositie viel in zeer goede aarde. Lovende woorden van de leden en de genodigden. Dat gaf toch wel een lekker gevoel!
Voor alle bezoekers heb ik namens de club een naslagwerkje samengesteld van de expositie. Dit is per mail aan alle leden en genodigden, maar ook aan de bezoekers van de Rotterdamse Dakendagen die hiervoor hadden ingeschreven, verzonden.
Voor alle lezers van deze blog, je kunt ook in bezit komen van de naslagwerkje via mijn downloadpagina.